Wij zijn Dorcas samen met jou!

Er zijn voor mensen in nood. Kwetsbare mensen die niet gezien worden door anderen. Dat is waar Dorcas voor staat. We weten dat niet iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden heeft. Daarom bieden wij hulp en creëren wij kansen in situaties die kansloos lijken. We bieden weer perspectief voor mensen in nood.

Dat doen we vanuit Nederland, ver over onze landsgrenzen heen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We zijn daar waar het nodig is. Nooit vluchtig, maar altijd gericht op een blijvende verandering.

Ons werk voor mensen in nood kunnen we niet alleen doen. Daar hebben we hulp bij nodig. Hulp van bijvoorbeeld lokale medewerkers, overheden en andere organisaties. Maar juist ook van mensen in Nederland! Zonder hun gebed, giften en inzet bestaat Dorcas simpelweg niet.

Hart voor mensen in nood
Er zijn in Nederland op dit moment zo’n 10.000 vrijwilligers verbonden aan Dorcas. Vrijwilligers die bewogen zijn voor mensen in nood. Die samen met ons de schouders er onder willen zetten, om op te komen voor kwetsbare mensen.

Dorcas is altijd op zoek naar meer vrijwilligers, die bereid zijn hun talenten in te zetten voor anderen. Heb jij hart voor mensen in nood en wil je je steentje bijdragen? Je bent van harte welkom bij ons!

Vacature op maat
We hebben verschillende soorten vacatures voor vrijwilligers. Er is vast wel iets dat past bij jouw talenten en de hoeveelheid tijd die je beschikbaar bent. We beseffen ook dat niet iedereen hetzelfde is en dat een vrijwilligersfunctie vaak maatwerk is. Je kunt altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat jouw wensen zijn. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden binnen Dorcas.

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij als vrijwilliger op je plek zit bij Dorcas. Werkplezier en voldoening zijn daarom van groot belang, maar ook een goede sfeer en een prettige samenwerking. Je kunt daar op rekenen als je bij ons aan de slag gaat.

Zet jouw talenten in
Ben jij enthousiast over het werk van Dorcas en wil je je talenten inzetten? Bekijk dan via de button hieronder of er een geschikte vacature voor jou is of neem contact met ons op voor het bespreken van andere mogelijkheden.

video afspelen